”Abonamentul” YOXO de la Orange

Recent Orange a lansat o nouă aplicație prin care îți poți activa noul lor abonament flexibil. Dar nu înțeleg de ce… 

Hai și tu pe Yoxo, primul abonament care îți oferă controlul și flexibilitatea de care ai nevoie. Abonamentul este disponibil momentan doar pentru clienții Orange, abonați sau utilizatori cartelă PrePay, exclusiv în aplicația mobilă dedicată, pentru iOS sau Android.

OK, avantajele ar fi că nu ai perioadă contractuală, totul se administrează în aplicație, alegi cât internet vrei și primești bani înapoi pe netul neconsumat. 

Dar câți bani primești și cum se calculează nu știm exact. Eu nu am găsit pe site-ul orange aceste detalii, eram curios cât consideră compania franceză că valorează un GB de internet mobil. Nu avem atât de multă flexibilitate în alegerea traficului de internet (sunt valori fixe la prețuri fixe) și… avem cartela PrePay. De ce să alegem acest abonament? 

Cartela PrePay are de asemenea oferte flexibile, nu te obligă la perioadă contractuală, ba mai mult, în ultima perioadă avem zeci și sute de GB de internet mobil bonus datorită diverselor campanii promoționale. 

Cred că Orange putea investi mai degrabă în interfața de web pentru Contul Orange (pe care o promit de un an, cred), decât să creeze un abonament de care nimeni nu are nevoie. Și spun asta deoarece aplicația dezvoltată este foarte bună, arată modern.

Poate pe viitor acest abonament va aduce mai mult, reduceri la telefoane sau alte bonusuri avantajoare pentru a-i face pe clienții Orange să îl ia în considerare. Și de asemenea, ar fi trebui să se adreseze din prima celor care vor să se mute la Orange și să le dea posibilitatea să creeze abonamentul și să primească o cartelă SIM prin curier. Dar se pare că nu suntem încă acolo.