Assassin’s Creed Valhalla – ne jucăm Vikings

Cei de la Ubisoft au anunțat un nou titlu din seria Assassin’s Creed – Valhalla în care aventura ne va duce pe tărâmurile nordice în explorarea și cucerirea Angliei.

Din trailerul de mai sus reiese că vom avea parte de o poveste interesantă, dezvoltată în jurul caracterului principal – Eivor care își va duce armata spre cucerirea unor noi teritorii.

Dacă povestea vă pare cunoscută, cred că este ca și cum ai transpune serialul Vikings într-un joc modern, demn de anul 2020. Ni se promite și un open-world care așteaptă să fie descoperit, avem posibilitatea de a face raiduri și de a ne dezvolta orașele locale în urma succesului obținut în război.

Sunt curios în ce măsură poți folosi bărcile în aceste lupte, ar fi interesant dacă cei de la Ubisoft implementează acest lucru în gameplay. De asemenea vreau să văd în ce măsură poți controla lupta în raiduri având în vedere cât de numeroare sunt astfel de lupte.

Lasarea va avea loc spre sfârșitul acestui an, jocul fiind disponibil pe Xbox One, PlayStation 4, PC și Google Stadia, de asemenea fiind dezvoltat pentru viitoarele console Xbox Series X și PlayStation 5.

Și aici vreau să punctez că Ubisoft, în propriul stil aduce jucătorilor nu mai puțin de 6 variante pentru a le cumpăra… fiecare cu ceva diferit. Detalii despre opțiuni, aici. Unele versiuni nu sunt logice dar cu siguranță o monetizare este în spatele acestei decizii.

Titlul va avea parte de o prezentare de gameplay în data de 7 mai pentru noua consolă Xbox Series X ce va fi lansată de Microsoft, alături de alte titluri și acolo vom putea vedea mai multe detalii.

Surse: Ubisoft, The Verge