Avem detalii despre cum va arăta iPhone 12

Având în vedere că în toamnă vom avea următorul model de iPhone, probabil denumit 12, apar din ce în ce mai des detalii despre design-ul acestuia.

Cei ce au apreciat look-ul lui iPhone 5 vor aprecia modelele ce vor apărea anul acesta, având în vedere că randările ce au apărut pe internet și matrițele scăpate din fabrici de producție arată unghiuri drepte pe margini și noi diagonale pentru ecran.

Astfel, vom avea 4 variante, iPhone 12 de 5,4 inci și de 6,1 inci, iPhone 12 Pro de 6,1 inci și iPhone 12 Pro Max de 6,7 inci. Din păcate acel ”notch” frontal se pare că nu va fi mai mic, ceea ce e dezamăgitor, deoarece anumite concepte bazate pe detalii aflate din fabrici de producție dădeau ca informație micșorarea acestuia.

Dar chiar și așa, telefonul pare să arate bine, marginile ecranului fiind mai mici, iar regândirea dimensiunilor ecranului pare o idee de marketing și pentru vânzarea de accesorii noi.

În alte detalii se pare că vom avea tot o suită de 3 camere dar și un senzor LiDAR ce va ajuta cu realitatea augmentată.

De asemenea sunt și informații precum că lansarea ar fi decalată din cauza efectelor Covid-19 dar totuși poate Apple va menține planul de producție și în septembrie vom vedea modelele pe piață.