Burger Peter – burgeri buni și diversitate mare

Acum câteva săptămâni am descoperit un loc bun de unde poți comanda burgeri gustoși. Varietatea este mare și am zis că merită să afle mai multă lume despre ei.

Am comandat prima dată burgerul Black Peter burger  de la Burger Peter și am rămas surprins impresionat de gustul acestuia. Știam că vita și ciupercile se împacă bine, iar rețeta lor mai conține și dulceață de ceapă cu bere neagră, brânză gorgonzola, prosciutto și obișnuita salată iceberg.

Porțiile lor sunt consistente și la comanda de pe Foodpanda au o variantă care vine cu cartofi wedges cu un pic de parmezan care sunt foarte buni și par proaspeți (deși sunt congelați).

Varietatea de burgeri de pe aplicațiile de comenzi online nu este foarte mare, dar pe site-ul propriu au mult mai multe variante și au număr de telefon pentru comandă directă.

Am încercat de la ei și aripioare pane cu cartofii wedges și au fost de asemenea, fragede dar un pic cam uleioase. De asemenea porția a fost consistentă cu 5 aripi destul de mari.

Mai au în meniu și salate, preparate cu fructe de mare, pizza și deserturi așa că aveți ce alege în cazul în care într-un grup de prieteni aveți persoane pretențioase. Astfel că merită o șansă pentru o comandă.