Cardul bancar Radio Guerrilla

Am aflat zilele trecute despre un card inedit lansat de postul radio împreună cu Libra Internet Bank și vreau să vă spun mai multe detalii despre acesta.

Cardul este unul de debit dar are niște avantaje suplimentare, precum reducere de 10% la plata cu cardul la Avanposturile Radio Guerrilla – diverse locații unde poți petrece timp, precum baruri, restaurante (și pentru comandă online), magazine online, locuri de cazare sau alte activități de relaxare sau wellness. Aici vorbim despre aproape 250 de locații în toată țara (lista cred că va crește), iar dacă locurile acestea sunt frecventate de către voi decizia este destul de simplă.

Un alt avantaj pentru acest card este utilitatea în timpul călătoriilor, deoarece avem acces în Business Lounge Otopeni, asigurare gratuită de călătorie și curs de schimb avantajos (este cel Mastercard, fără ceva suplimentar din partea Libra). Aici se aplică și 3 retrageri de numerar fără comision la orice ATM din țară sau străinătate, legătura dintre cursul valutar și retragerea gratuită din străinătate merge foarte bine.

Avantajele se aplică deoarece cardul este Mastercard Gold, avem acces la programul Mastercard Premium & Business, vine în două variante care arată foarte bine – roz (care e mai mult ciclam) și camuflaj. Bineînțeles că este contactless și avem și interogare sold gratuită la orice ATM din lume.

Poți aplica pentru acest card 100% online, cu deschidere cont curent și livrare card oriunde în România.

Dar toate acestea nu pot veni gratuit, cardul are un comision de administrare de 9 lei pe lună, care se retrage automat. Dacă este o persoană care călătorește frecvent cred că acest lucru nu te deranjează prea tare, deoarece beneficiile suplimentare sunt bune.

Mie mi se pare un produs interesant, ușor de accesat, care are avantaje clar definite și se adresează unei categorii clare de clienți. Dacă te numeri printre ei este o opțiune bună, pentru un cont secundar la o bancă care este încă în dezvoltare în România.