Care este primul lucru pe care îl veți face după terminarea autoizolării?

Știm că Guvernul țării vrea să relaxeze condițiile prin care putem ieși din casă după data de 15 mai. Așa că întrebarea mea este, care este primul lucru pe care intenționați să-l faceți? 

Mai este foarte puțin până când vom avea un pic mai multă libertate și vom putea face mai multe lucruri datorită eliminării unora din regulile active în prezent în Ordonanțele Militare și mă gândeam ce aș putea face prima dată. Adică ce mi-a lipsit cel mai mult până acum? 

Și, deși frizerul este o lipsă critică în prezent cred că ceea ce aș vrea să fac acum este să mă plimb cu căștile în urechi, ascultând muzică. 

Iar, având în vedere situația, plimbarea ar putea fi aproape oriunde. Într-un parc, pe bulevard, aș merge la birou pe jos, uitându-mă în jur să văd dacă s-a schimbat ceva în aceste două luni și un pic. 

Bineînțeles că totul o să fie la fel, dar experiența mi-a lipsit până acum. Pe viitor sigur că voi vrea să continui să călătoresc și să îmi duc viața precum a fost înainte. 

Sper, ușor, ușor să revenim la normal. Să poți merge la cinema, să poți ieși la un restaurant sau la o bere cu prietenii iar această situație de Coronavirus să fie doar o experiență din viața noastră. 

Cred că o să ne dăm seama că lucrurile simple sunt mai importante. O să apreciem altcumva lucrurile mici, siguranța, normalitatea și persoanele ce ne-au fost aproape. 

Pentru voi care este percepția și ce vreți să faceți după ce vom reveni din ce în ce mai mult la normal?