Civilization VI este gratuit pe Epic Games Store!

Cei de la Epic Games continua tradiția jocurilor gratuite de renume, după GTA V cu Civilization VI, un joc de strategie turn-based.

Similar cu edițiile anterioare, scopul jucătorului este de a dezvolta o civilizație de la o așezare timpurie prin multe milenii pentru a deveni o putere mondială și a obține victorii, cum ar fi prin dominarea militară, superioritatea tehnologică sau influența culturală.

Jocul a fost lansat în 2016 dar este jucat și în prezent, neavând o finalitate. Poți juca fie multiplayer contra altor jucători sau a computerului prin diverse metode de gameplay. Eu nu am jucat nicio variantă anterioară așa că sunt curios să văd cum va fi.

Promoția conține doar jocul de bază, știu că există și alte DLC-uri și expantion-uri ce pot fi achiziționate, iar dacă jocul vă place puteți lua în considerare și acest lucru.

Pe lângă acest joc gratuit, pe Epic Games Store ai un voucher de 10 euro atribuit în cont pe care îl poți folosi până la 1 noiembrie 2020 pentru orice achiziție de minim 15 euro.

În prezent au o campanie de reduceri, Epic Mega Sale (până pe 11 iunie) de unde am remarcat reduceri bune (cu tot cu voucher) la jocuri precum Control – 19,99 EUR, Red Dead Redemption – 37,99 EUR, The Witcher 3: Wild Hunt GOTY – 4,98 EUR, Assasin’s Creed Oddysey – 9,79 EUR, Anno 1800 – 19,99 EUR.

Recomand să aveți launcer-ul instalat, la promoția cu GTA V a mers mult mai bine decât site-ul lor. Luați jocurile gratuite chiar dacă nu le jucați acum, e bine să le aveți în colecție și nu trebuie să fie instalate ca să rămână ale voastre, rămân pe cont.