Două oferte bune la carduri de credit

Raiffeisen și BRD au două campanii bune în această perioadă pentru cardurile lor de credit, iar de aceea vreau să vă dau mai multe detalii în rândurile de mai jos, acestea fiind printre cele mai bune opțiuni de pe piață.

Campaniile de Black Friday devin din ce în ce mai fade în România, prelungindu-se pe foarte multe zile și astfel pierzând din importanță, chiar și eMAG are perioade de reduceri înainte și după marea vineri cu cele mai mari reduceri din an. Dar cu toate acestea, nu strică să vă uitați la oferte și poate ceva ce aveți nevoie are o reducere notabilă de care ați vrea să profitați.

Astfel, vreau să vă spun despre două oferte bune pentru carduri de credit în rate fără dobândă, cardurile de cumpărături de la Raiffeisen (orice tip de card) și cardurile de credit Standard și Gold de la BRD.

Raiffeisen oferă cardurile fără taxă de emitere (aceasta variază între 40 și 500 de lei inițial și aceeași sumă ca și taxă de administrare). Deci puteți alege dintre cardul Standard, eMAG, Gold sau chiar și World fără a plăti nimic la activarea acestuia. Mai mult, dacă plătiți minim 500 de lei până la 15 decembrie, primiți înapoi 150 de lei.

Mi se pare o ofertă bună, cardurile de la Raiffeisen au rate fără dobândă aproape peste tot în România și pot fi un produs util în această perioadă de reduceri. Am mai spus, dacă sunteți organizați cu banii și plătiți la timp sumele de pe extras, cardurile de credit sunt un instrument foarte util care poate lucra în beneficiul vostru.

BRD vine cu o ofertă la fel de bună pentru cardurile lor, fie că este cel Standard, fie că este cel Gold, de azi 2 noiembrie și până la final de 2020 cumpărăturile de peste 200 de lei pot fi împărțite în 18 rate fără dobândă. Aici vorbim despre orice comerciant din țară sau din străinătate, astfel că oferta este foarte bună.

Sunt două promoții avantajoase, eu am rămas doar cu cardul de credit de la BRD și sunt foarte mulțumit, acum cu această nouă promoție voi putea cumpăra de oriunde noul iPhone 12 când se va lansa pe 13 noiembrie, ceea ce era în plan pentru acest an. Voi folosiți carduri de credit? Care vi se pare cel mai bun?