Pocophone 2 de la Xiaomi cui s-ar adresa?

Xiaomi a dat un teaser pe Twitter cu privire la un nou telefon din seria Poco. Dar pentru cine va fi de data aceasta?

Pocophone F1 a fost un produs de succes pentru Xiaomi având în vedere specificațiile de top și prețul scăzut. Se pare că producătorul chinez se gândește să continue seria cu un nou model tot la un preț scăzut având în vedere perioada prin care trecem și disponibilitatea mai scăzută a oamenilor de a cheltui sume mari pe telefoane mobile.


Dar părerea mea este că acest model va avea o competiție destul de mare, deoarece urmează să vedem pe piață un nou telefon de la Google, Pixel 4a și avem și proaspăt lansat iPhone-ul SE de 4,7 inci care costă doar 400 de dolari înainte de taxe. Și OnePlus se gândește la un telefon de buget numit OnePlus Z care ar urma să aibă un preț atractiv și specificații bune.

Așa că sunt curios dacă Xiaomi ia în considerare un preț mai pic decât la F1 și dacă vor merge pe acceași tactică a specificațiilor de top (mai puțin la cameră unde dezvoltarea software încă mai are de lucrat). Un alt dezavantaj ar fi launcher-ul pe care chinezii îl folosesc pentru acest model, care nu este cel mai curat și nu pare a fi prima opțiune pentru clienți.

Despre ceilalți producători vom vedea dacă se vor adapta aceluiași trend, Motorola abia acum are un model high-end, LG nu impresionează cu nimic iar Samsung are foarte multe modele în portofoliu, la diferite plaje de preț.