Putem comanda electronice prin Glovo

Dacă vreți să evitați deplasarea la evoMAG puteți acum să comandați produse prin platforma Glovo, acestea putând fi livrate chiar într-o oră.

Serviciile prin care putem comanda mâncare și nu numai au avut succes în ultimele luni din cauza pandemiei și iată extinderea acestora se face acum într-un ritm accelerat, diversificarea fiind cuvântul cheie.

Astfel în aplicația Glovo puteți căuta magazinul evoMag de unde puteți face achiziții de produse cu valoare individuală de maxim 350 de lei, cu o taxă de livrare de 20 de lei, iar livrarea în această perioadă este sub o oră în București. La achiziții sub 65 de lei se aplică o taxă suplimentară așa că trebuie să vă gândiți bine pentru ce faceți comanda. Procesul este la fel de simplu precum o comandă la KFC.

Apreciez în secțiunea dedicată magazinului categoriile pe care le-au creat, fiind simplu să cauți un produs. De asemenea avem disponibilă și posibilitatea de a căuta produsul dorit din cele listate pe Glovo, aici nu cred că tot portofoliul de produse evoMAG este disponibil, pentru rapiditate fiind livrat doar ce este în stoc.

Sper ca și alte magazine să încheie astfel de parteneriate și să ne simplifice viața, o astfel de comandă salvând timp petrecut pe drum până la magazinul de unde vrei să faci cumpărături.