Revolut lansează contul pentru copii

Revolut a lansat pe piață o aplicație dedicată și posibilitatea ca adulții să poată crea copiilor un cont pe care să îl poată administra. 

Contul copilului se poate face de pe aplicația standard Revolut și este disponibil copiilor între 7-17 ani. De acolo poți alimenta și administra contul, iar dacă cel mic are smartphone poate descărca aplicația dedicată să își poate vedea fondurile și istoricul. 

Părintele primește notificare de fiecare dată când copilul cheltuie bani (asta ajută la o evetuală educație financiară) și se pot stabil reguli personalizate pentru utilizarea cardului, inclusiv pentru plățile online și contactless. 

Dezavantajul prezent este că funcționalitatea Revolut Junior este disponibilă doar celor cu conturi Premium și Metal. Primul poate avea până la 2 conturi iar cel Metal până la 5 conturi pentru juniori. 

Implementarea este bună din informațiile pe care le avem în acest moment, se pare că pe viitor vor fi și noi funcționalități conform pozei de mai jos. Sper totuși ca această nouă facilitate să fie adăugată și pentru contul standard, dar chiar și așa, în prezent nu există alte soluții.