Spotify va aduce funcția Group Sessions pentru playlist-uri comune

Dacă sunteți la o petrecere și mai mulți dintre voi aveți subscripție de la Spotify veți putea face playlist-uri comune.

Mometan acest nou feature al aplicației este în stadiu de Beta și se pare că va fi disponibl doar pentru cei care au subscripție Premium. Cu toate acestea, cred că este long overdue o astfel de funcționalitate, iar datorită popularității aplicației cred că ar face mulți utilizatori fericiți.

Prin partajarea unui cod scanabil cu alți utilizatori Spotify, se poate acorda controlul redării. Oricine are acces poate adăuga sau elimina melodii din listă, poate sări, reda și întrerupe în timp real, iar orice modificări ale playlist-ului se vor actualiza simultan pe toate dispozitivele conectate, spre deosebire de caracteristicile de mixare colaborativă și familială ale Spotify, care nu se actualizează în timp real.

O listă de redare Group Sessions se va încheia după o oră de inactivitate (presupunând că nimeni nu interacționează cu aceasta). De asemenea, nu pare să aibă o limită la numărul de utilizatori într-o singură sesiune, așa că atunci când avem voie să organizăm din nou petreceri în casă, fiecare dintre invitați poate fi DJ.

Toate funcțiile par bine gândite și aștept cu nerăbare înjurături la petreceri și întrebări de genul ”cine a schimbat iar melodia?”.

Voi ce părere aveți despre această funcționalitate nouă?