Stocard – cea mai bună aplicație pentru carduri de fidelitate

Am primit o recomandare pentru o aplicație de stocat carduri de fidelitate, având în vedere că nu vreau să mai umblu cu portofelul plin cu carduri și vreau să vă dau mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Avem deja mai mult de un an de când Apple Pay este în România și de asemenea și pentru utilizatorii Android există soluții de plată cu telefonul astfel că nu trebuie să mai ținem în portofel atâtea plastice. Avem și soluția Stocard pentru carduri de fidelitate și știm că aproape toate farmaciile au un program de fidelitate care implică un card oferit clientului pentru a beneficia de reduceri și puncte ce pot fi folosite pe viitor. De asemenea diverse magazine, fie că vorbim despre Cora sau Mega Image, Cărturești, Douglas sau Decathlon sau astfel de carduri de fidelitate iar dacă le strângi nu mai ai loc pentru ele să le ții tot timpul la tine.

Aplicația este dezvoltată la nivel global astfel că poți selecta țara în care te afli și vei primi deja magazinele ce au fost înrolate și unde poți stoca astfel de carduri de fidelitate. Interfața este modernă, adăugarea cardului se face scanând codul de bare după ce ai selectat entitatea aferentă și imediat ai adăugat în listă magazinul dorit.

Există posibilitatea de a-ți lega contul creat la magazinul aferent în aplicație și îți poți vedea punctele strânse și de asemenea poți accesa oferte exclusive sau cataloagele perioade aferente ușor accesând secțiunea Oferte, nemaifiind nevoie să cauți site-ul și să îl accesezi.

Recomand această aplicație puteți descărca de aici pentru iOS și aici pentru Android, este foarte bine dezvoltată și foarte utilă. Eu deja nu mai iau portofelul după mine atât de des și sper ca pe viitor și buletinul de identitate să își schimbe formatul astfel să pot avea un portofel mult mai mic și aproape toate cardurile (fie bancar, fie de fidelitate) salvate în telefon.