Trailere noi DC Comics

În cadrul DC FanDome avem acum trailere noi la următoarele filme din universul DC Comics – Batman, Wonder Woman, Suicide Squad, Justice League, Back Adam. Mai jos trailerele și câteva cuvinte despre fiecare.

The Batman

Avem primele detalii despre cum va arăta următorul film cu Robert Pattinson în rol principal și pot spune că sunt destul de încântat. Filmul pare exploziv, cu o acțiune continuă și o poveste complexă dar despre care nu știm foarte multe detalii. Spun complexă pentru că avem destul de multe personaje implicate – Colin Farrell ca The Pengiun, Paul Dano – The Riddler, Zoë Kravitz – Catwoman și John Turturro – Falcone. Filmul va apărea în toamna anului viitor, mai exact pe 1 octombrie 2021.

Zack Snyder’s Justice League

Aici avem prezentată viziunea lui Zack Snyder pentru blockbuster-ul Justice League și din ce am văzut în trailer avem destul de multe lucruri noi ce vor apărea în acest film. Bine, sper ca detaliile prezentate să nu fie singurele noi, dar aștept cu interes noutățile și povestea modificată a acestui film. Sper să lase loc și de o continuare și următorul film să fie făcut tot de acest regizor.

The Suicide Squad

Acesta este un reboot al filmului apărut în 2016 care nu a avut deloc succes. Acum avem mult mai multe personaje ce fac parte din această echipă de răufăcători care se adună să oprească un pericol mai mare. O parte din cast a rămas aceeași dar sincer nu sunt încântat așa mult din ceea ce am văzut până acum.

Wonder Woman 1984

Filmul ne aduce în anul 1984 cu Wonder Woman nevoită să lupte cu doi noi inamici – Max Lord și The Cheetah (inamic vechi din benzile desenate). Îl revedem și pe Steve Trevor care se pare că este o dorință îndeplinită a Dianei și sunt curios mai exact cum au gândit cei de la DC revenirea lui. Vom vedea dacă acest sequel va avea același succes ca prima parte.

Black Adam

Mult așteptatul rol al lui Dwayne Johnson este încă în fază incipientă de producție dar avem un mic trailer cu privire la concept și de unde va pleca povestea. Pare interesant dar mai este mult până departe, sfârșitul lui 2021.