Ultimul sezon din Dark se lansează pe 27 iunie

Netflix a publicat pe canalul lor de YouTube un prim trailer pentru sezonul 3 al acestui serial și eu sunt nerăbdător să văd cum se încheie povestea.

A family saga with a supernatural twist, set in a German town, where the disappearance of two young children exposes the relationships among four families.

Pentru cei care nu au auzit despre acest serial vă recomand puternic să îl vedeți. Chiar dacă din descrierea de mai sus pare a fi un altfel de Stranger Things, vă asigur că nu are nicio legătură, povestea spusă de Dark fiind mult mai puternică și profundă.

Producția este nemțească și cred că asta ajută foarte mult în transpunerea privitorului în ”lumea” acțiunii, limba și cultura germană făcând parte din modul în care a fost creată seria.

Nu vreau să dau detalii despre acțiunea desfășurată în primele două sezoane, dar pot spune că totul a evoluat într-o poveste complexă care este clarificată pe parcurs și care te ține prins până la final. Țin minte că primul sezon l-am văzut într-o singură zi.

Astfel, mai avem de așteptat până pe 27 iunie să vedem sfârșitul serialului care este în topul meu ca fiind  unul dintre cele mai bune.